De missie

Met DeQuast worden diverse doelen nagestreefd.

DeQuast is opgericht:

  • om het wooncomfort van haar klanten toe te laten nemen!
  • zodat DeQuast werk kan doen wat hem op het lijf geschreven is!
  • voor andere Quasten die dezelfde kans willen benutten als DeQuast dagelijks doet!

De missie van DeQuast

Al het werk dat DeQuast uitvoert is gericht op het laten toenemen van het wooncomfort van haar klanten. Of het nu gaat om een renovatie van een badkamer, het bouwen van een overkapping, het schilderen van een woning; het zijn allemaal activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van de woning de directe omgeving en daarmee het wooncomfort! Wensen van klanten staan daarom ook altijd centraal. DeQuast adviseert en voert vervolgens uit wat gedaan kan worden.

Het werk dat DeQuast uitvoert wordt vaak gezien als vakwerk. Mede door de ondersteuning van mensen om mij heen is DeQuast (Andries Zoeteweij) in staat te doen wat íe doet; “werk maken van mijn passie.” Dat geeft naast veel voldoening ook en vooral een gevoel van dankbaarheid: “Ik heb plezier in het werk dat ik doe! Confucius zei ooit: ‘Geef het werk dat me past, dan hoef ik nooit meer te werken.’ Ik doe het werk dat bij me past en leer elke dag bij!! Never a dull moment, volop kansen, volop genieten. Hoe fijn is het als je werk doet dat je past en een ander daarmee van dienst bent!?”

“Als Quast ervaar ik bovendien dat het werk dat ik met DeQuast uitvoer kansrijk is voor iedereen die een echt vak wil leren. Ook al is niet al het werk heel complex,  elke activiteit in dat werk dient wel met aandacht, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid uitgevoerd te worden. Sommige mensen hebben eigenschappen die daar heel geschikt voor zijn.  Ik zou het prachtig vinden als DeQuast meer werk krijgt dan ‘íe’ in z’n eentje aan kan. Dat geeft dan namelijk de gelegenheid om dezelfde kans te bieden aan ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ als de kans die DeQuast elke dag krijgt en benut. Werk maken van je passie en een ander daarmee van dienst zijn!”

“En trouwens; heeft niet elk dorp, heeft niet elke stad gewoon zijn eigen Quast (nodig)?”