Timmerwerk

Goed timmerwerk is een vak, een ambacht! Ruimtelijk inzicht en handvaardigheden zijn natuurlijk noodzakelijk om tot goed timmerwerk te komen. DeQuast combineert deze eigenschappen met goede materiaal- en gereedschapskeuzes. Bovendien kunt u door de passie en het plezier van DeQuast in dit eeuwenoude vak rekenen op vakwerk en maatwerk!

Ook het timmerwerk van DeQuast is gericht op het verbeteren van uw wooncomfort! Uw wensen zijn dan ook altijd het vertrekpunt. Wat zijn deze precies?

Samen bespreken we de mogelijkheden en de onmogelijkheden van uw wensen. Wilt u een veranda of een overkapping? Heeft u al een idee hoe dit er uit moet komen te zien? Op welke manier wilt u dat deze aansluit bij uw huidige situatie?

Timmerwerk is vakwerk en maatwerk; helaas is niet alles altijd mogelijk. Voor wat wèl mogelijk is wordt een ontwerp gemaakt; zo ziet u vanaf het begin waar naartoe gewerkt wordt. Als u tevreden bent met dit ontwerp geeft de planning u het inzicht dat nodig is om precies te weten wanneer u waar aan toe bent. Na uw akkoord op het ontwerp en de planning  worden de bijbehorende middelen ingekocht. Bij deze keuze voor middelen wordt altijd gekozen voor kwaliteit en duurzaamheid en kunt u rekenen op eerlijk advies.

DeQuast staat garant voor het op te leveren werk. Omdat dit werk op het lijf van DeQuast geschreven staat, kunt u rekenen op het resultaat zoals we dat van tevoren hebben afgesproken.

Een selectie uit ons timmerwerk