Schilderwerk

Is het houtwerk aan uw woning toe aan nieuw schilderwerk? Of wilt u uw muren en uw plafonds in een andere kleur?

Bij DeQuast kunt u terecht voor al uw binnen- en buiten schilderswerkzaamheden. Voor alles geldt: een goed begin is het halve werk. En dat geldt zeker voor schilderwerk!

Elk schilderwerk begint dan ook met een goede voorbereiding. Heeft u al een idee welke kleuren u wilt gebruiken? Hoe passen deze kleuren bij uw woning? En als het gaat om de buitenkant van uw woning, hoe passen de nieuwe kleuren in het straatbeeld?

Allereerst dus uw woonwensen. Daarna komt het meer technische gedeelte; zijn er oude verflagen aanwezig? In welke staat verkeerd de ondergrond? Dat is belangrijk want dit bepaalt in sterke mate o.a. de hechting van nieuw op te brengen verf. Soms zullen er kleine reparatiewerkzaamheden geadviseerd worden. Deze reparatiewerkzaamheden of herstelwerkzaamheden worden ook uitgevoerd en niet “weggeschildert”.  Het grondig reinigen en schuren van het te schilderen werk behoort sowieso tot de standaard.

Mede door het gebruik van hoogwaardige middelen en rust in het werk, wordt een perfect eindresultaat opgeleverd waar u trots op kunt zijn. Met goed schilderwerk en het onderhoud ervan kunt u jaren vooruit!

Een greep uit ons schilderwerk