Renovatiewerk

Bent u uitgekeken op uw keuken? Of is uw badkamer oud en inmiddels echt aan vervanging toe? Wilt u uw toilet verhogen?

DeQuast is u graag van dienst!

Mede door een goede en plezierige samenwerking met collega’s garandeert DeQuast u eerlijk vakwerk. DeQuast draait z’n hand niet om voor deze werkzaamheden, maar vele handen maken licht werk. Bovendien geldt in ons vak ook nog eens: schoenmaker, blijf bij je leest. DeQuast werkt samen met collega’s die jarenlange ervaring hebben in bijvoorbeeld tegelwerk, het omleggen en aansluiten van het leidingwerk en van elektriciteit.

DeQuast kan u daarom ook vakkundig van dienst zijn met het vinden van antwoorden op vragen als: “Hoe kan ik de badkamer het beste indelen?” of “Is vloerverwarming in de badkamer ook mogelijk?” en ook “Kunnen we bestaande materialen opnieuw gebruiken?”. Soms is het mogelijk om uw oude keuken “door te geven”; als u eens wist hoeveel mensen u blij kunt maken met de keuken waar uw zelf ook jaren plezier aan hebt beleefd…

Als u uw keuken of uw badkamer laat renoveren, denk dan vooral ook na over het tijdelijk moeten voorzien in een alternatief. De werkzaamheden nemen eenvoudigweg tijd in beslag. Kunt u bijvoorbeeld douchen bij uw buren? En heeft u nagedacht over het even moeten missen van uw koelkast?

Een greep uit ons renovatiewerk