Waarmee kan ik u van dienst zijn?

DeQuast is u graag van dienst met:

  • timmerwerk
  • schilderwerk
  • renovatiewerk
  • klussen

Timmerwerk

Wilt u van de zomer genieten onder een prachtige overkapping? Heeft u een zolder waar u een kamer in wilt aftimmeren? Of heeft u ruimte onder uw trap waar u graag een trapkast wilt?

Dit zijn timmerwerken waar DeQuast heel graag uitvoering aan geeft. Het maken van een ontwerp, het zorgvuldig voorbereiden en het werk vervolgens met plezier uitvoeren, geeft naast een mooi resultaat enorm veel voldoening.

timmerman schilder klus klusser onderhoud

Schilderwerk

Is het tijd om uw plafond en uw muren te schilderen? Of is het houtwerk aan uw woning aan een opknapbeurt toe? Wilt u een nieuwe “look” van uw keuken of badkamermeubel?

Dit zijn schilderswerkzaamheden die bij DeQuast in goede handen zijn. Schilderen is niet moeilijk voor iemand met een vaste hand en met oog voor detail. En schilderen wordt genieten als er met aandacht gewerkt wordt, ontspannen en tegelijkertijd geconcentreerd!

Renovatiewerk

Krijgt u binnenkort de sleutels van uw nieuw huis? Is uw badkamer na jaren gebruikt te zijn aan vervanging toe? Of heeft u de afgelopen jaren met plezier van uw keuken gebruik gemaakt en is deze nu toe aan vervanging?

Het verbeteren van uw woning en uw wooncomfort; dat staat centraal bij renovatie! Deze verbeteringen zijn pas volledig te zien als de werkzaamheden zijn afgerond. Daarom kijken we ook tussentijds naar resultaten. Zo werken we stap voor stap naar het eindresultaat en kunnen tussentijds nog aanpassingen worden gedaan.

Klussen

Wilt u een Velux dakraam op zolder? Of een nieuwe vloer in uw woonkamer? Is uw schutting of hekwerk aan vervanging toe? Wilt u dat uw nieuwe deuren netjes afgehangen worden of zoekt u een vakman waar u samen een klus mee kan aanpakken?

Dit zijn afwisselende klussen die bij DeQuast in goede handen zijn.  Geen vloer is hetzelfde en een kozijn al helemaal niet. Het leggen van een nieuwe (hout of PVC) vloer geeft elke ruimte elke keer weer een hele nieuwe sfeer. Door een nieuw dakraam krijgt u Licht en Lucht in uw ruimte. Elke klus een eigen resultaat; elke afgeronde klus geeft echter ook weer de waardering en dezelfde voldoening.